Jeugdcursus

Lijkt het je leuk om eens langs te komen? Wees welkom! Bij GTTC spelen vele kinderen vanaf een jaar of zes tot achttien jaar met veel plezier de sport tafeltennis. Het plezier staat bij ons voorop. Wanneer dat uitgroeit tot een (nog) fanatiekere insteek, dan ben je bij ons óok op de juiste plek. Je kunt altijd eerst drie keer gratis meedoen om te zien of de sport en onze vereniging iets voor je zijn. Wij hebben batjes en balletjes. Sportschoenen, een sportbroekje en een sportshirtje zullen de kinderen zelf mee moeten nemen.

GTTC doet ook mee aan de Sporthopper. Dit is een vijfweekse cursus waaraan kinderen van de basisscholen kunnen meedoen. Je krijgt er een beeld van wat de sport precies is. Hoe smash je? Wat is backspin? Welke moeilijke services zijn er allemaal? Op het schoolplein ben jij binnen een paar weken onverslaanbaar! Opgave voor Sporthopper vindt plaats via de school.

Voor meer informatie over onze trainingen of over de Sporthopper kunt u een e-mail sturen naar tz@gttc.nl Wij zien uw bericht graag tegemoet!

Volg GTTC

Onze locatie