In 2016 wordt het tachtigjarig bestaan gevierd met een toernooi, een etentje en een feest. Ook na tachtig jaar blijft GTTC een belangrijke tafeltennisvereniging in het noorden van het land.

In 2014 wordt een nieuwe cluboutfit verplicht gesteld. Opvallend is dat er een aantal sponsors op staan: een nieuwigheid bij GTTC.

In 2011 wordt het 75-jarig bestaan gevierd met een busreis naar het WK tafeltennis in Ahoy, Rotterdam. Bijzonder om een keer tafeltennis op topniveau te zien.

In 2003 komt Tjaart de Vries in dienst als kantinebeheerder. Tot op de dag van vandaag is hij een zeer gewaardeerde kracht bij GTTC. Niet onvermeld mag worden dat hij elke zaterdag een maaltijd verzorgt bij de landelijke wedstrijden.

In 2000 begint trainer Titus Damsma ‘Het Project’ om binnen GTTC een topsportklimaat te ontwikkelen.

In 1996 slaagt het eerste damesteam erin naar de hoogste afdeling, de eredivisie, te promoveren. Het is een bijzonder team, want alle drie de speelsters hebben een totaal verschillende speelstijl.

In 1991 is er weer een verhuizing. Het nieuwe onderkomen is de gymzaal aan de Verlengde Lodewijkstraat. De vereniging krijgt een eigen kantine, die zij tot op de dag van vandaag zelf exploiteert.

In 1997 vestigt Titus Damsma, ook lange tijd trainer bij de club, het record van zes clubkampioenschappen.

In het jaar 1973 zijn er voor het eerst clubkampioenschappen – dit is opvallend, omdat de vereniging dan al lange tijd bestaat

In 1972 speelt voor het eerst een team van de jeugd in de landelijke afdeling: een kleine mijlpaal.

Volg GTTC

Onze locatie

404

Deze pagina is niet gevonden. Klik Hier om terug te gaan naar de homepagina