Competitie

Naast het spelen van toernooien en het trainen, kun je bij GTTC ook meedoen aan competitiewedstrijden. Het seizoen is verdeeld over een voorjaars- en najaarscompetitie. De competitie duurt van februari tot en met mei, de najaarscompetitie loopt van september tot december. In deze competitie speel je samen met teamgenoten tegen clubs uit de regio, of zelfs tegen teams uit de rest van het land. Bij de competitie-indeling wordt gekeken naar sterkte.

Bij de competitie speel je met 3 tegen 3. Een competitie-avond bevat 10 wedstrijden totaal: 9 enkels en 1 dubbel. Als een team vier of meer mensen bevat, kun je natuurlijk wel rouleren, dat iedereen een kans krijgt. Klik om de teamindelingen te zien voor de jeugd en de senioren.

Duocompetitie lijkt heel erg op de normale competitie. In plaats van dat je 3 tegen 3 speelt, speel je nu 2 tegen 2. Dit resulteert in een korte speelavond. Op dit moment zijn er – als proef – 2 jeugdteams ingeschreven in deze duocompetitie.

De thuiswedstrijden zijn als volgt ingedeeld:

–  Senioren die alleen in de afdelingsklassen spelen: vrijdagavond 20.00u.

–  Senioren die in de noordelijke divisies en/of landelijk spelen: zaterdagmiddag 17.00u.

–  Jeugd: zaterdag 12.00u.

Let bij uitwedstrijden op dat de tijden en speeldagen kunnen wisselen. Bekijk het programma en uitslagen hier.

Daarnaast krijgen de senioren de opdracht mee om één of twee keer per seizoen een bardienst te draaien. Bekijk het bardienstrooster hier.Volg GTTC

Onze locatie