Login

Trainingen

Bij GTTC wordt op elke doordeweekse avond tafeltennistraining gegeven. De trainers zijn allen gediplomeerd. Zij verzorgen hoogstaande trainingen voor alle spelniveaus aan

zowel jeugdspelers als senioren. De vereniging biedt breedtesport en wedstrijdsport aan. Gttc wil daarbij een opleidingscentrum zijn voor jeugdspelers. Een training bestaat – afhankelijk van de periode – uit een warming-up, service-, voetenwerk- en wedstrijdgerichte oefeningen. Je leert effecten spelen er herkennen, maar ook serveren en verschillende speltactieken. Met de trainer kun je altijd praten over welke rubbers voor jou geschikt zijn.

Alle leden van GTTC hebben recht op één training per week. In overleg is meerdere keren trainen mogelijk. Na de training is er gelegenheid nog een drankje te nemen in de kantine van GTTC enna te praten over de aangeleerde oefeningen.

Als je (nog) geen lid bent, maar graag eens wilt ervaren hoe het er op een training aan toegaat, dan biedt GTTC de mogelijkheid om drie keer gratis mee te draaien tijdens een training. De trainer zal er dan voor zorgen dat je een batje kunt lenen.

 

Volg GTTC

Onze locatie